Dózsa SE blog

A geresdlaki Dózsa SE blog.hu oldala. Itt is lehet a csapattal kapcsolatos híreket megosztani, kommentelni, trollkodni, meg egyebeket is...

Pvsk Geresdlak 4:1 (3:1)

2015.04.26. 20:42 BotosJózsef

Pécs 2015.04.26.16:00                        Játékvezető: Botló Béla ( Zelenák András, Iványi István)

Geresdlak: Fülöp, Molnár, Bolboaca, Botos, Balogh,( Lazaridisz), Kovács K, Gulyás, Musztács, Bánkuti, (Garzó), Kovács G, Fuchs, (Guzi),

Edző: Bolboaca Augusztin

Gól: Fuchs

A 22-ik percig egyen rangu csapatok mérkőzése volt. Ekkor a hazai csapat megszerezte a vezetést, melyet szerintünk szabálytalanság előzött meg. Sajnos egy perc múlva növelte előnyét a hazai csapat. A félidő végén  szépíteni tudtunk.

A második játékrész elején büntetőhöz jutottunk ami sajnos kimaradt, sőt ellentámadásból a hazaiak újabb gólt értek el.Így kialakult a végeredmény.  A játék alapján talán nem volt ekkora különbség.

Az első gól előtt!

dsc_2016.jpg

dsc_2018.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geresdlakifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr847401040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása