Dózsa SE blog

A geresdlaki Dózsa SE blog.hu oldala. Itt is lehet a csapattal kapcsolatos híreket megosztani, kommentelni, trollkodni, meg egyebeket is...

Geresdlak-Pécsvárad 1-2

2012.06.05. 11:31 SoósAttila

Először is szeretnék gratulálni a Pécsváradnak a győzelemhez, és a bajnoki címhez. Az első félidő a vendégeké volt, ekkor gondjaink voltak a védekezéssel. A második félidőben a csapat még 10 emberrel is hősiesen küzdött az egyenlítésért, de sajnos hiába. Jó mérkőzés volt, kár, hogy a játékvezető a rengeteg (mindkét felet súlytó) téves ítéletével elrontotta nagyon sok ember szórakozását. A hibái (rossz embernek mutatta fel a sárgát, és így neki ez volt a 2.; az utolsó percben a 11-esünket visszavonta) sajnos inkább minket károsítottak meg. Gratulálok a játékosoknak, kitették a szívüket a pályára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geresdlakifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr984566575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása