Dózsa SE blog

A geresdlaki Dózsa SE blog.hu oldala. Itt is lehet a csapattal kapcsolatos híreket megosztani, kommentelni, trollkodni, meg egyebeket is...

Bogád - Geresdlak 0-2

2012.04.09. 18:31 SoósAttila

A mérkőzés előtt arról beszéltünk az öltözőben, hogy a nagy szél miatt nem lesz szép játék, szép meccs, az a csapat fog győzni, amelyik jobban akarja majd a győzelmet, és a párharcokat nagyobb százalékban megnyeri. Mivel ezekben felülmúltuk a bajnokesélyes, de ezúttal tartalékos Bogádot, ezért megérdemelten nyertünk.

Az első félidőben kissé álmosak voltunk, nem volt meg a kellő agresszivitás a játékunkban, ezért ezzel a játékrésszel nem is voltam elégedett. Fordulás után - széllel szemben - jobban koncentráltunk, és az ellenfelet is távol tudtuk tartani a kapunktól, sőt még a végén egy góllal le is zártuk a meccset. Örülök Veit Peti góljának, mert már nagyon megérdemelte.

A mérkőzés legnagyobb pozitívuma az, hogy rossz játékkal is tudtunk nyerni 2-0-ra.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://geresdlakifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr954373822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti18 2012.04.09. 20:02:37

Elég sokáig titkos volt ez a fegyver!!! :)
süti beállítások módosítása