Dózsa SE blog

A geresdlaki Dózsa SE blog.hu oldala. Itt is lehet a csapattal kapcsolatos híreket megosztani, kommentelni, trollkodni, meg egyebeket is...

Geresdlak-Szentlőrinc 0:5 (0:0)

2013.11.24. 20:54 BotosJózsef

Geresdlak 2013.11.24.13:00                                       Játékvezető: Gellén Antal

Geresdlak: Fülöp, Musztács, Schmid, Botos, Muth, Kovács K, Schweitzer, Reis Josua, Hock, Fuchs,

Edző: Tihanyvári László

Szentlőrinc: Vuk, Kalmár, (Berta), Leipold, Zámbó, Vass, Kiss, (Zsebe), Hidrg, Lauer, (Szilágyi), Harangozó, Berkics, (Simonics), Benke, (Váradi)

Edző: Nagy Gábor

Gól: Lauer 3, Benke 2,

Sajnos a szezon végére a csapat létszámban teljesen elfogyott. A kispadon sérült játékosok ültek és a kezdőben is több játékos sérülten vállalta a játékot. Így csak egy félidőn át voltunk ellenfelei a jó játékerőt és létszámban is jólálló vendég csapatnak.

Mérkőzés után tartotta az egyesület az évzárót, ahol értékelték a csapat őszi teljesitményét. Nyugdijba vonulása alkalmából Vavika Tibor SE elnök megköszönte  a munkáját Mayer Györgynének, aki 1985-óta végezte az egyesület könyvelését. Köszönjük !  Utána finom vacsorával fejeztük be az őszi szezont.

DSC_1427.jpg

DSC_1424.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://geresdlakifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1005654223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása