Dózsa SE blog

A geresdlaki Dózsa SE blog.hu oldala. Itt is lehet a csapattal kapcsolatos híreket megosztani, kommentelni, trollkodni, meg egyebeket is...

2013 Ősz felkészülés

2013.07.24. 13:42 TihanyváriLászló

felkészülést a csapat a 2013-14 –s bajnoki évre.

Az ok, a Magyar Kupában a főtáblára jutottunk, és a 64 –be kerülésért augusztus 11-én 17.00-kor kell játszanunk, immár tudva az ellenfelet a tavaly még NB II- s, ám a kiesés miatt most az NB-III-ban induló OROSHÁZA ellen.

Visszatérve a bajnokságra, az utóbbi évek legnehezebb szezonja Július 8-án a többi csapathoz képest 1 héttel korábban elkezdte a következik. Mivel a Pécsvárad nem vállalta az NB-III-at, a Szentlőrinc hosszú NB-III-as tagság után szintén kiesett, jelentősen megerősödött a megye bajnokság .

A kiesőkön kívül jól erősített  Sellye, a Mohács, a Siklós, komoly harc lesz a bajnoki címért, illetve a bennmaradásért, így hogy a Komló nevezését elfogadták az NB-III-ba, valószínű legjobb kiesőként a Boda marad bent.

Jelentősen átalakult a Geresdlak csapata is . Nézzük :

Távoztak : Krász, Bazsonyi, Soós, Krikler ( mind Hímesháza ) Galgóczi (Hidas),  Puszti (?)

Érkeztek :  Cseh ( kapus, Szentlőrinc ) Kovács K., ( középpályás, PTE-PEAC ),  Horváth (védő, PVSK ), Fuchs ( középpályás, Gyód ) Lieber ( középpályás, Gyód ), Dénes ( támadó, Pécsvárad ), Hock ( középpályás, ifiből )…talán még ketten érkezhetnek…

A jelenlegi keret :

KAPUSOK : Cseh, Fülöp

VÉDŐK : Kovács G., Muth, Schmid, Horváth, Musztács, Balogh, Darabánt

Középpályások : Kovács K., Botos, Fuchs, Lieber,Reisz Jerome, Hock

Támadók : Dénes, Reisz Josua, Wesz, Vincze

Az első héten 4 edzés volt, a második héten megkezdődtek az előkészületi meccsek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geresdlakifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr955423002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása