Dózsa SE blog

A geresdlaki Dózsa SE blog.hu oldala. Itt is lehet a csapattal kapcsolatos híreket megosztani, kommentelni, trollkodni, meg egyebeket is...

Elindul a geresdlaki Dózsa SE blog oldala

2012.01.21. 16:27 geresdlakifoci

Bizonyára feltűnt a kedves látogatóknak, néha idetévedőknek, hogy a  weboldal frissítése (köszönhetően elsősorban a szerkesztő lustaságának) időnként igencsak akadozik...

:)

Ezt kiküszöbölendő, úgy határoztunk, hogy létrehozunk egy olyan - blog - oldalt, ahol a vezetők (edzők, vezetőségi tagok, stb.) is feltölthetik a vonatkozó "hivatalos", focival kapcsolatos híreket, így nem kell mindig mindennel a szerkesztőre várni. 

A továbbiakban a www.geresdlakifoci.hu oldalon a már eddig megszokott "előző mérkőzések", "következő mérkőzések" és "csapatedzések" menüpontok biztosan megszűnnek.

A blog oldalon a hírekhez (ide kerülnek az edzésekre, mérkőzésekre vonatkozó hírek, beszámolók) az oldal látogatóinak természetesen hozzá tudnak szólni, hasonlóan, mint a már működő fórum esetén, azonban itt posztolni új témát az oldal látogatóinak már nem lehet. (azt megtehetik a fórumon).

 

Reméljük, gördülékenyebben fog az oldal üzemelni!

üdv!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://geresdlakifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr333629270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása